Current status of the Ning Platform is always available on the Ning Status Blog.

Forum

NC for Hire

I'm experiencing an odd fluke with the ChatBar on my site. I've never noticed this, and really can't edit this particular issue in FireBug. In fact if I open FireBug, the problem goes away.

Recently I added the Chat Box to the home page. Now, when I try to start a chat session from other pages directly from the ChatBar, when there are no previous comments, there is no line to enter my chat dialogue. I must go to home page or pop-out, enter the first chat comment, then it works.

Here's my question: Is this a bug? Is this just how it works (not cool), or do I have conflicting CSS?

Thanks in advance!

Jen

You need to be a member of Ning Creators Network to add comments!

Join Ning Creators Network

Replies are closed for this discussion.

Replies

  • I've never been able to chat while on my profile page.  The line to enter text is missing (or hidden below my Skysa bar).  However, when I am on any other page on my network, the chat works fine. 

    • NC for Hire

      Thanks, Diane. The line to enter text is missing on all pages except home page, but only when no chat is in history. Very odd...

      =)

  • NC for Hire

    Hi Jen

    I just tried to replicate the issue but it seemed ok on my site. I don't normally have the chat mod on my homepage so I wasn't sure if it is expected behaviour that when it is on the homepage the chatbar doesn't appear on the homepage.

    That aside, all seems to work ok.

    SP

    • NC for Hire

      Hi SweetPotato,

      Wow, just when I need the "recover" button. What happened to that wonderful feature in the editor? Anyhow, thank you for taking the time to test this, really appreciate it! Sounds like I have a CSS issue. It'll take a while to test, because can't test this particular issue in FireBug.

      Thanks again!

      Jen

      • NC for Hire

        Does the Chrome version work in tandem with the error? (if you know what I mean). Can't remember if it's an addon or a native app. Works the same but not as well.

        SP

        • NC for Hire

          Odd thing is, it works in Chrome and no other browser. So, nothing to debug in Chrome.

          =)

        • NC for Hire

          SP,

          I may give up for now. Just now it worked fine in IE, Chrome and Safari. So I go back to FireFox. First try say from Forums, fine. Refreshed screen, doesn't work.

          Jen

This reply was deleted.

Search the Creators Network

Latest Activity

Tyler Durbin replied to Bernard Lama's discussion Thank you TJ, Jen and other NCs!
"TJ has saved my butt a few times!  The guy is a master at what he does and his code always works fl…"
10 minutes ago
Rowald replied to Rowald's discussion Site host name, https://network.com, does not match your SSL certificate Subject Name
"Hi Laura, well.. like Amanda said it's expected behavior on their end. Not sure if there is anythin…"
10 hours ago
George H. Compton IV replied to Bernard Lama's discussion Thank you TJ, Jen and other NCs!
""
21 hours ago
Katie McKay replied to Bernard Lama's discussion Thank you TJ, Jen and other NCs!
"Agree!"
21 hours ago
George H. Compton IV replied to soaringeagle's discussion mobile traffic reaches new high and no 3.0 completion date in sight
"Hello seoaringeagle :-)  fullwidth responsive Ning 2.0 network. That's what I'm working on right n…"
yesterday
Kos replied to Heather Ales's discussion How to center group images in Group Hub
"Oh cool.  I had worried a/b how it would appear oh phone when it needs to be responsive (had just p…"
yesterday
Heather Ales replied to Heather Ales's discussion How to center group images in Group Hub
"That worked perfectly! Thank you!!"
yesterday
Kos replied to Heather Ales's discussion How to center group images in Group Hub
"Heather try this (you might need to adjust the 242 up or down) although centering the actual "table…"
yesterday
Jamie Baker replied to Jamie Baker's discussion Ning 3.0 Tips, Tools and more.
"Cheers John, A few members creeping in now."
yesterday
Heather Ales is now a member of Creators Dashboard
yesterday
Heather Ales replied to John Bizley's discussion Page Navigation, Categories & Groups Navigation Tabs Customize
"Thanks John!!"
yesterday
Laura Occhipinti replied to Rowald's discussion Site host name, https://network.com, does not match your SSL certificate Subject Name
"Rowald - Did you end up doing nothing about this or did you make some changes?"
yesterday
John Bizley replied to John Bizley's discussion Page Navigation, Categories & Groups Navigation Tabs Customize
"Hi Heather
 Yes you are correct. The part you are trying to style is this section /**** Sub Nav Cod…"
yesterday
Heather Ales replied to John Bizley's discussion Page Navigation, Categories & Groups Navigation Tabs Customize
"John, 
Would that be the coding to change the tabs on the group hub? Would they be considered "Subn…"
yesterday
Bernard Lama replied to Elson Tan's discussion [3.0 MOD] Quick Login for 3.0!
"Hi Elson, when  I click on Sign Up it is going to http://MYSITE.com/+%20getsignup%20+
Can you help?"
yesterday
True Love Josie replied to True Love Josie's discussion Critique My 3.0 Site
"Thank you! I use www.como.com It took sometime to make the changes to my app because I had it setup…"
yesterday
True Love Josie replied to True Love Josie's discussion Critique My 3.0 Site
"Thanks :)"
yesterday
True Love Josie replied to True Love Josie's discussion Critique My 3.0 Site
"Thank you!"
yesterday
True Love Josie replied to True Love Josie's discussion Critique My 3.0 Site
"Thanks! I'll look into it."
yesterday
Fire-Tech replied to soaringeagle's discussion mobile traffic reaches new high and no 3.0 completion date in sight
"Got it. Thanks my friend ;)"
yesterday
More…