So, with the changes that YouTube has been making, they no longer include the old embedded HTML code for sharing...

The new iframe code posts fine, however, the thumbnails now display the ugly white YouTube logo in my video feed...  

Has anyone figured out how to get around that?

Tags: code, embedded, html, thumbnail, youtube

Views: 225

Reply to This

Replies to This Discussion

I just embedded 2 videos today using their embed code and all went well.

this is what my videos look like now that I use the new code...before they had the check option to "use old embedded code" but they don't have it any more.

guess which one is iframe...

I restarted the discussion here
http://creators.ning.com/forum/topics/give-us-full-control-over-the...
Thank you for support me and give the priority to this issue

RSS

What's Up With Ning 3.0?

Click here to share your thoughts on what features we should develop next! - Survey will close Friday, 4/25

Projects that the Ning 3.0 Team is currently working on: 

Articles - a new way of organizing longer content pieces. Released 4/16.

Activity Feed Updates - options for more content in the activity feed.

Forum Notifications - ability for members to opt into receiving notifications of new discussions in forums. Released 4/9. 

APIs - The ability to create new members and content programatically.

For more information on what's next, visit the Product Roadmap

Latest Activity


NC for Hire
SweetPotato replied to SweetPotato's discussion 'Tip: Insert Adverts in Content after the First Paragraph'
"Glad it worked. SP"
27 minutes ago
francesco pillinini replied to francesco pillinini's discussion '3rd Party Integration > Facebook'
"Elshara Thank you very for replying to my message still can't see what im looking for on…"
38 minutes ago
Kevin Kelly replied to Chris Purington's discussion 'Paid Memberships & Recurring Payments in Ning 3.0'
"That would be a great feature to add.  There's bound to be lots of small membership…"
2 hours ago
soaringeagle replied to Phil McCluskey's discussion 'Introducing Email Notifications for Blogs and Forums'
"sure message me"
4 hours ago
Just Asking replied to SweetPotato's discussion 'Tip: Insert Adverts in Content after the First Paragraph'
"I just added this.  Works BEAUTIFULLY! Thanks so much for the tip!"
5 hours ago
Just Asking replied to Just Asking's discussion 'Need help defeating image crawler...'
"I will do that for the last couple.  The member is somehow still finding ones I hide on…"
6 hours ago
Just Asking replied to Just Asking's discussion 'Anybody know of virtual world or virtual pet widgets with custom private channels?'
"I actually have a couple different ones like that installed already I'm *supposed to* be…"
6 hours ago
Kos replied to Enrrico Torres's discussion 'how to reduce the http request'
"Agreed."
8 hours ago

© 2014   Created by Ning.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service