Current status of the Ning Platform is always available on the Ning Status Blog.

Announcements from Ning

Servers maintenance

Hi there!

As I have promised in the previous announcement there would be scheduled maintenance due to server renovation.

We are planning to start on Thursday 14-th of September 7 am UTC and the works would last for 2 hours. Please note that networks won't be accessible at that period of time.

We do apologize for the temporary inconveniences.

Best regards,
Ning Team.

You need to be a member of Ning Creators Social Network to add comments!

Join Ning Creators Social Network

Email me when people reply –

Replies

  • Something screwy is going on with my site. When making a forum post or writing a mail to member if i include an image or video embed when i start to write afterwards (after the image) the whole page reverts to top and will not ''stay'' at the place where i am writing. I have tried it out several times now. This is a new fault, not something I have experienced before. Anyone else?

    • Hi Anam,

      Well, this sounds really weird, just to double check. In order to reproduce the issue, it's necessary to upload the picture to the post and start typing afterward without clicking enter and without making any changes to the default picture's formatting?

      Best wishes,

      Ning Team.

      • Yes, wither copy paste image or uploaded photo or embedded youtube then enter to go down a line and start writing and the page shoots up to top, although one could continue writing only it would be blind. I have not checked it today so maybe is fixed, I will check later when I am at computer. Thanks
        • Hi there!

          I'll try to reproduce this on our end, and pass the issue to the tech team if I would be able to. If not I'll get back to you here for more information.

          Best wishes,

          Ning Team.

          • Hi Kyryl,

            This problem is still happening on my site. It cannot just be my site, i think - have you had any other such reports?

            Plus sometimes replies to posts are not posting at all, and being lost completely.

            Plus I experienced on this Creators site yesterday that when i posted a comment it said it had not posted (error message) and when i refreshed it was there. There are glitches on the platform that need to be looked into I reckon...

            • Hii there!

              We have been testing this issue from time to time with our QA department, on different networks and unfortunately haven't been able to reproduce something you have described. If the input cursor is visible the text field isn't moving, it just stays in its place, if after the file has been uploaded and the cursor is not visible you would start typing in such case the text area would be scrolled to the place where your input cursor is located. When this happens the page would stand still and only the content of the text area would be scrolled. In such case, I would suggest you try to check the text editor in another browser, it would be better if it doesn't have any extensions and has been updated to the latest version. 

              Lately, we haven't had any reports regarding the posting issues (when the comment isn't getting posted I mean), and the old ones have been already resolved. So can you please provide me with the link where you have tried to post the reply, could you also tell me which browser have you used, have you accessed the site from the PC or mobile device or maybe tablet? Also, are you sure that the internet connection hasn't been lost when you have tried to post the reply?

              Regarding the warning message, do you remember what exactly has been written in that message, and maybe you have the text you have tried to post so we could create the same conditions for testing?

              Looking forward to hearing from you.

              Best regards,

              Ning Team.

               
              P.S. Maybe you have noticed, several weeks we have tried to release the new text editor, but unfortunately there was one bug spotted so we had to revert the changes and send the task to rework, actually I hope that with its release you won't be facing this issues but maybe the issues are not connected to the editor itself (I mean the last two) so let's try to reproduce them so I could pass the results to teh developers.
              • Hi Kyryl,

                Thanks for the reply. I cannot provide evidence of random replies that did not post. I will have to keep an eye on it further and try to capture it if it happens  to me - when it happens to others they do not keep record (naturally).The error message I got here, was when I pressed reply the red text showed up saying something like please enter text in the comment box...and all the text of comment had disappeared. But I refreshed page immediately and I saw that the comment had posted. 

                The first problem, where when composing a blog or forum discussion, if I post an image and then go to write text after it, the whole screen flips up to the top of the whole page, so i actually cannot see the post but instead the header of the group i am in, or that kind of thing. If I write it will post text as the cursor is still down there on the post, but I am writing blind. Sometimes if i post another image the ''flipping'' will stop and the cursor stays in palce, or if I copy and paste a quote from an article, then the page will stop flipping up, but it is very tricky to manipulate and manoeuvre around this ''flipping'' up to the top of page. Perhaps you should join my site and try to make posts as ''me'' or something like than and then you will see what i mean. It happens randomly.

                I use Google Chrome, and I really don't like other browsers, so i would like to keep using Chrome.

                Thanks.

                • fwiw I've had the 'flipping' issue a few times myself, even here on Creators.  Thought I had hit a button or something and was blaming my nails.  Maybe it's not my nails after all.  lol

                  • Hi Kos, Anam!

                    Well, I would keep trying to reproduce it then, maybe I'll spot the necessary conditions, but so far no luck :-(

                    Best regards,

                    Ning Team.

                    • Hi Kyryl, 

                      well I am really very glad you managed to experience the 'ghost' bug ! It is a relief, in a way, that you have seen it is true, because it is intermittent, and hard to prove. It does not always happen, but when it does it makes continuing the post almost impossible. And if the bug is there, maybe small at first, it could get worse. 

                      Thansk for persevering Kyryl! :)

This reply was deleted.

Meanwhile, you can check our social media channels