Current status of the Ning Platform is always available on the Ning Status Blog.

FORUM

Hello NCs,

I have a code installed at the very top of the page in  an IFRAME here:
http://www.glam-express.com/page/tester-halloween-page

 

*Note, this is how the bottom code is also supposed to be displayed, note the tabs at the top.*

 



BELOW this iframe i have the same code but it's not in the iframe this time and the css and javascript external sources are linked in the CUSTOM CODE box as:


*************************************************************************************
<link rel="stylesheet" href="http://cdn.glam-express.com/cdn/2018HalloweenFullWidthTabs/css/component.css">

<script src="http://cdn.glam-express.com/cdn/2018HalloweenFullWidthTabs/js/cbpFWTabs.js"></script>

<script type="text/javascript">
new CBPFWTabs( document.getElementById( "tabs" ) );
</script>
*************************************************************************************

For some reason the CSS got applied but NOT the javascript (text in bold above). The tabs aren't being displayed correctly. 



Is there any way you can help me?
I know this is a very simple fix and I probably just typed in something incorrect in the custom code but I can't seem to wrap my head around what I'm doing wrong.

Appreciate any help/suggestions.

Thanks.
Mandy

You need to be a member of Ning Creators Social Network to add comments!

Join Ning Creators Social Network

Email me when people reply –

Replies

  • I wonder if you remove the iframe, if any other type of code would display as a test?

    • Hi Amber. Yes I'm trying to display the code without the iframe just having a few display issues probably due to the source files. Appreciate the reply.

      • If your site is https and the file you are trying to embed is not, https cannot embed http as the browser tends to reject it. therefore the iframe would display an about:blank page.

        Having said that, there is a way to make the iframe invisible. Add CSS styling with display:none !important tags in your code. This should make the javascript work invisibly if that's what you want.

        • Hi Amber.

          Thanks for the reply again ;)

          Although I appreciate your reply I am trying to GET RID of the iframe altogether and have the actual code under the html part and external sources (css + javascript) in the custom code box.

          Linking the external souces correctly is what I need help with.

          Thanks.

          • So what happens if you don't iframe it. Does it just not show up at all where you want it to?

            • Yes, it displays a bit differently that's all. Appreciate your time and help again.

  • Hello Mandy, nice to see you again.

    I believe you can just remove the word "new" frome the bottom code.. :) Let me know if it doesn't work..

    <script type="text/javascript">
    CBPFWTabs( document.getElementById( "tabs" ) );
    </script>

    • This reply was deleted.
      • This reply was deleted.
        • Hello George, 

          Wow thanks for all of the recommendation; they are very much appreciated!!!

          I've tried all of them but unforunately no luck =/

          Although I think you're right, I have an inkling it has to do with this line of code:

          <script type="text/javascript">
          CBPFWTabs( document.getElementById( "tabs" ) );
          </script>

          This is exactly how it's written in the index.html file which is working via the iframe.

          I think the custom code doesn't like how it's written or formatted.

          I'll keep trying....thanks again.

  • This css will fix your tabs.

    /* design studio CSS section */

    .tabs {
    text-align: center;
    }

    .tabs ul {
    padding: 0;
    margin: 0;
    list-style: none;
    display: inline-block;
    }

    .tabs ul li {
    border: 1px solid #e80970;
    border-bottom: none;
    margin: 0 0.25em;
    display: block;
    float: left;
    position: relative;
    }

    .tabs li.tab-current {
    border: 1px solid #e80970;
    box-shadow: inset 0 2px #e80970;
    border-bottom: none;
    z-index: 100;
    }

    .tabs li.tab-current:before,
    .tabs li.tab-current:after {
    content: '';
    position: absolute;
    height: 1px;
    right: 100%;
    bottom: 0;
    width: 1000px;
    background: #e80970;
    }

    .tabs li.tab-current:after {
    right: auto;
    left: 100%;
    width: 4000px;
    }

    .tabs a {
    color: #becbd2;
    display: block;
    font-size: 1.45em;
    line-height: 2.5;
    padding: 0 1.25em;
    white-space: nowrap;
    }

    .tabs a:hover {
    color: #768e9d;
    }

    .tabs li.tab-current a {
    color: #e80970;
    }

    /* Icons */
    .tabs a:before {
    display: inline-block;
    vertical-align: middle;
    text-transform: none;
    font-weight: normal;
    font-variant: normal;
    font-family: 'icomoon';
    line-height: 1;
    speak: none;
    -webkit-font-smoothing: antialiased;
    margin: -0.25em 0.4em 0 0;
    }

     

    • WOW George, this is awesome, I'll give it a go and appreciate your time and huge efforts, here! You've always been so kind and helpful! Thanks so much, again!!! You're awesome!

       

This reply was deleted.

Announcements

 

Some interesting articles related to community management, digital marketing etc. could be found in our digest. Don't hesitate to leave a feedback so we would know that we should continue :-)

Latest Activity

Suzie Nielsen replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"KOS, Thanks!  You are so nice!"
yesterday
Bizz replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"This happened once before on 3 some time back, it was something Ning had to sort out"
yesterday
Suzie Nielsen replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"Bizz, Thanks... but is this what you see? This is not my layout---this is a link  to screenshot   s…"
yesterday
Kos replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"There something going on b/c CSS isn't loading when I'm signed in.  It's happening on all major bro…"
yesterday
Kos replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"Okay did it.  Ticket #1919976"
yesterday
Bizz replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"Loads for me on all browsers"
yesterday
Suzie Nielsen replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
" A member says discussions page is locked -won't load... I am on Chrome!LOL!"
Friday
Suzie Nielsen replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"I can't get the dashboard to load so I can turn in a ticket! Can you?"
Friday
Kos replied to Suzie Nielsen's discussion
Ning 2 having problems loading
"It pops up on Chrome and IE with no problem but it won't load at all on Firefox.  I've tried five t…"
Friday
Suzie Nielsen posted a discussion
Hi there, Just wondering if anyone else is having problems today? My site won't load properly! I ha…
Friday
AutographTip updated their profile
Friday
Fabricio Giugni replied to Anastasia_Ning_Support's discussion
Welcome Landing Page Builder
"Hi there?Is the Landing page working now? Can we capture emails? Does it work with MailChimp?
I ask…"
Friday
More…

Meanwhile, you can check our social media channels